Skærmbillede 2016-07-28 kl. 13.21.46

Så meget koster sms-påmindelserne

Flere booking-udbydere gør sig attraktive med billige booking-abonnements-priser, men hvis du ikke har undersøgt sms-taksterne ordentligt, kan du få dig en slem forskrækkelse når du åbner den første faktura.

En ting der kommer bag på mange frisører, terapeuter og andre der arbejder med bookingsystemer, er prisen på de sms-påmindelser der udsendes til deres kunder. Sms-taksterne kan nemlig hurtigt være afgørende for hvorvidt du har valgt den billigste løsning til din salon eller klinik. Selvom 79 øre ikke lyder af meget, løber det hurtigt op – også hvis du blot har få kunder dagligt. Derudover er det også vidt forskelligt hvor mange sms’er de forskellige bookingsystemer udsender til hver kunde. Nogle systemer udsender både bookingbekræftelse (ved booking tidspunktet), 2-3 påmindelser før behandlingen og endda en opfølgende sms efter behandlingen – og det kan hurtigt blive en dyr omgang for dig.

For at gøre dette mere overskueligt, har vi lave en undersøgelse som viser hvor meget sms-taksterne koster dig månedligt.

Vi har taget udgangspunk i en gennemsnitlig salon der har åbent 6 dage om ugen og som i snit har 5 behandlinger om dagen.
Dvs. 30 booking ugentligt x 4,2 (uger på en måned) x 2 sms’er pr. booking (1 bookingbekræftelses-sms og 1 påmindelses-sms) = 252 sms’er.

Skærmbillede 2016-07-28 kl. 13.21.46

Billigst er KlikBook.dk og TerapeutBooking.dk.

Pssst. Sandheden er at sms aldrig er gratis for booking-udbyderne. Men sandheden er også at lang de fleste tjener penge på udsendelserne. Booking-udbyderne betaler aldrig i nærheden af de priser de selv tager for sms’erne. Så ved du det!

OBS: Priserne er taget fra de pågældende bookingudbyderes hjemmesider på artiklens udgivelsesdato. Vi tager forbehold for fejl og prisændringer.