Book tid online

3 tip til at få flere til at bestille tid online

Som de fleste andre frisørsaloner, klinikker og behandlingssteder, tilbyder du sikkert dine kunder at kunne bestille tid online. Men det er de færreste der faktisk udnytter dette optimalt.

Når kunderne bestiller en tid via nettet, forstyrrer de ikke dig som behandler eller dine medarbejdere. Det smarte ved online tidsbestilling er jo netop at det hele kører automatisk og jo flere kunder der booker via hjemmesiden, jo mindre skal du tænke på.

I denne korte artikel har vi listet tre tip som får flere til at bestille tid via nettet.

 

1) Påmind dine kunder

Selvom du sikkert mener at dine kunder godt ved at man kan bestille tid online, skal du stadig huske dem på det. Som kunde hos KlikBook.dk og andre bookingsystemer, får du din egen hjemmeside-adresse hvor dine kunder kan booke tid direkte – udenom din hjemmeside (F.eks. salonsmuk.klikbook.dk). Det er ret effektivt da der dermed ikke er andre forstyrrende elementer. Herunder har vi listet fem oplagte steder hvor du kan påminde dine kunder at booke tid.

  1. Facebook. Sørg for at “Reservér tid”-knappen på din Facebook-side linker til dit direkte booking-link.
  2. LinkedIn. Sørg for at dit profil-resumé indeholder dit direkte booking-link.
  3. E-mail. Sørg for at have dit direkte booking-link med i din e-mail signatur.
  4. Visitkort og brochurer. Sørg for både at have din almindelige hjemmeside-adresse OG dit direkte booking-link på dine visitkort og brochurer.
  5. Annoncering. Har du annoncer i den lokale avis eller folder, sørg for både at have din almindelige hjemmeside-adresse OG dit direkte booking-link på dine visitkort og brochurer.

Kort og godt: Spred dit direkte booking-link alle tænkelige og utænkelige steder.

Vi hjælper dig gerne med at opsætte din Facebook-knap, direkte booking-link eller email-signatur uden beregning. Ring til KlikBook.dk på 505 707 77 eller skriv på info@klikbook.dk

 

2) Fremhæv “Book tid”-knappen på din hjemmeside

Forvent IKKE at dine kunder finder din “Book tid”-knap på din hjemmeside – uanset hvor tydelig du selv mener den er og heller ikke selvom den ligger i hovedmenuen. I langt de fleste tilfælde er “Book tid”-knappen hjemmesidens eneste formål – det er det du tjener dine penge på.

Åben din hjemmeside og kig på din forside. Forestil dig du er en kunde. Træder din “Book tid”-knap tydeligt frem blandt hjemmesidens billeder og tekster? Det er altid en god idé at give knappen en farve der træder frem blandt sidens andre farver.

En god måde at teste hvor nemt det er for dine kunder at finde frem til booking-siden, er at få en ven til at teste det. Bed din ven bestille en tid og bland dig herefter ikke. Observer blot hvad der sker. Du vil sikkert blive forundret og hurtigt vil det være klart for dig hvad der skal gøres.

Kort og godt: Sørg for at din “Book tid”-knap er MEGET synlig på din hjemmeside.

Vi vil gerne give dig en hurtig vurdering af synligheden på din booking-side uden beregning. Ring til KlikBook.dk på 505 707 77 eller skriv på info@klikbook.dk

 

3) Udnyt telefonsvareren

Fordelen ved at dine kunder bestiller tid online, er at du og dine medarbejdere undgår at blive forstyrret – og ofte er det telefonen der forstyrrer dig. Et simpelt tip til at undgå disse forstyrrelser er at indtale en telefonsvare-besked, hvor du opfordrer dine kunder til at booke tid via hjemmesiden. Det vil efter al sansynligvis nedbringe antallet af opkald.

Har du en telefonsvarer som oplæses allerede før telefonen begynder at ringe hos dig, er det optimalt. Så kan du nemlig bede kunderne booke tid via hjemmeside med det samme og dermed undgå at skulle besvare opkaldet overhovedet.

Kort og godt: Brug din telefonsvarer til at opfordre kunderne til at booke hjemmesiden.

 

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid ringe til os på 505 707 77 eller send os en mail på info@klikbook.dk. Vi giver også gerne en telefon-demo af KlikBook.dk. Det tager typisk 20 min.

Hvis du fremover ønsker at modtage disse tips og guides, skal du blot oprette en profil på www.klikbook.dk. Det er gratis og ganske uforpligtende.