Skærmbillede 2015-08-18 kl. 15.15.42

Disse bookingsystemer giver mulighed for booking af flere behandlinger

At alle bookingsystemer stort set kan det samme, sidder tungt i baghovedet på de fleste. Men hvis du ikke er opmærksom når du skal udvælge det rette bookingsystem til netop din salon, klinik eller hvad end du skal bruge online bookingsystem til, kan det gå voldsomt ud over din indtjening – og i værste fald være afgørende for om du kan drive din virksomhed med overskud.

Denne gang har vi valgt at beskæftige os med muligheden for at tilbyde dine kunder at kunne booke flere behandlinger eller services samtidig. Nogle frisører kan sikkert se fordele i at kunderne kan booke klipning og farvning samtidig og allerhelst uden tidspauser så kunden undgår ventetid. I kosmetologverdenen, kunne man ligeledes forestille sig at en kunde gerne vil kunne booke en ansigtsbehandling efterfulgt af en pedicure.

Om man vil kalde det mersalg eller følgesalg, kan jo diskuteres, men mange vil sikkert se denne feature for obligatorisk for at drive en virksomhed. Vi har testet udvalgte bookingsystemer og giver dig her oversigten over hvilke der tilbyder booking af flere services samtidig.

Skærmbillede 2015-08-18 kl. 15.24.44

Tabellen viser at Terapeut Booking og Time Center ikke kan anbefales når det kommer til multi-bookinger. KlikBook derimod – sammen med C-Bit, Hair Tool og Onlinebooq tilbyder denne mulighed.

Her på hjemmesiden offentliggør vi løbende test og sammenligninger af bookingsystemer, som hjælper dig til at finde det helt rigtige bookingsystem. Husk at tage med i overvejelserne, hvorvidt det er en nødvendighed for din virksomhed at dine kunder kan booke flere behandlinger eller services sammen.